www.LogoBordurenOpKleding.nl-------(Bedrijfs) Kleding met Logo en/of Tekst Borduren= Binnen 3 - 5 dagen in huis!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Samples en Pasmaten van Kleding bestellen:
Indien u twijfelt of u de juiste keuze maakt van een product, kies er dan voor om eerst 1 sample/pasmaat (ongeborduurd/onbedrukt) van kleding te bestellen, om te beoordelen/te passen of deze naar wens is.
U gaat naar het betreffende product, (kiest de kleur en maat) besteld en betaald deze, geef dan bij opmerking aan dat het om een ''sample'' gaat.
Dan weten wij hiervan.
Als de sample u goed past/bevalt, kunt u deze retour naar ons sturen (binnen 2 weken), op voorwaarde dat u meer wilt bestellen, de sample kan dan worden verwerkt in uw uiteindelijke bestelling.
Volgt er géén bestelling uit, dan kunt u de pasmaat behouden en nemen wij deze dus ook niet retour.

(reden dat wij géén retouren terugnemen waar géén bestelling uit volgt; is omdat té vaak de kleding verkreukt, of zonder verpakking of zelfs met (make -up) vlekken retour bij ons komt.
Helaas kunnen wij nóóit pasmaten/samples retour sturen naar onze eigen leverancier). Excuses hiervoor.

In sommige gevallen kunnen wij wél uw retour aannemen: als de sample/pasmaat netjes en in originele verpakking retour gestuurd zijn binnen14 dagen.
Maar let op als er dus géén bestelling uit zal volgen: Kosten voor retouren in gang zetten zijn: orderkosten 8%+ 2 x 7,50 ex btw verzending, deze zijn dan voor uw rekening (wij vragen dan een retourbon aan bij onze leverancier en zij versturen dit dan naar het grote magazijn in Duitsland, vandaar deze kosten (+ uw eigen verzendkosten van retour verzending naar LogoBorduurstudio)

Dus wellicht komt het erop neer dat u het product dan beter kunt houden, dan heeft u géén (retour) kosten.
Eventueel resterende bedrag wordt gestorneerd op uw rekening.


 

CONTACT

LogoBorduurstudio
Galvanistraat 30
6716 AE  Ede
+31 (0) 642613263
info@logoborduurstudio.nl

KVK: 09213253
BTW: NL168743528B01 Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  exclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webshop